Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in /home/www/magistraliter.cz/subdomains/libs/Nette/loader.php on line 19 Magistraliter
Administrace

Články

31.03.2013

Vítání jara na Trojáku

Mgr. Kateřina Horáčková


23. března 2013 se uskutečnila akce pořádaná OSL Zlín pod záštitou Mladých lékárníků zaměřená na legislativní aspekty lékárenské praxe a na magistraliter přípravu. Přípravě bylo věnováno celé odpoledne. Nejprve zazněla přednáška Mgr. Kateřiny Horáčkové Novinky v IPLP ve stomatologii, která uvedla posluchače do problematiky magistraliter přípravků používaných v oboru zubního lékařství. Zaměřila se zejména na ty receptury, které dělají při přípravě nejvíce problémů, a na nově dostupný obalový materiál. Po ní následovala přednáška PharmDr. Jana Haška Magistraliter příprava - legislativní a teoretické aspekty přípravy a nové farmaceutické substance, ve které shrnul obecný pohled na recepturu a přípravu IPLP.

Akce proběhla v příjemném prostředí Hostýnských vrchů a nebyla pokažena ani mrazivým počasím, které se spíš než ke konci března hodilo do období ledna :-). Děkujeme organizátorům akce za milé zážitky odnesené z této akce.



Přílohy:

Vítání jara na Trojáku 1 - Vítání jara na Trojáku 1

Vítání jara na Trojáku 2 - Vítání jara na Trojáku 2

Vítání jara na Trojáku 3 - Vítání jara na Trojáku 3



Zobrazeno 4596x



Zpět na seznam článků

Partnerské weby:Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net